Fiksailua

lauantai 5. joulukuuta 2015

PicMonkey Collage
PicMonkey Collage1 

Vaikka en varsinaisesti ole tee-se-itse- nainen, niin kaikkea pitää kokeilla. Tätä oli kiva kokeilla, DC-fixiä nimittäin. Ensimmäinen, mutta ei viimeinen kerta kun tätä kokeilen. Ällöttävä pyökinvärinen, kärsinyt keittiönpöytä sai kauniin uuden pinnan, ja keittiön, veitsellä naarmutettu, apupöytä menikin sitten samaan hengenvetoon. Siihen meidän talouden pöytätila loppuukin. Parasta oli kuitenkin saada se pyökinväri piiloon. En varmaan mitään väriä inhoa niin paljon, kuin sitä. Kuten kuvista näkyy, niin keittiön ovien ja laatikostojen sivupinnat ovat myös sen värisiä, ja tässäpä minulla on kriisi - tai olisi ilman DC-fixiä. Mutta nytpähän edes nämä kaksi tasoa sopivat yhteen ja tuovat väriä masentavan valkoiseen keittiöön. Tai no valkoisen ja valkoisen, keittiön seinät eivät ole edes valkoiset, vaan jotain marjapuuronvärisen, harmaan ja beigen väliltä. Hyi taasen.

DC-fix on siis helppokäyttöinen ja jälkiä jättämätön sisustusmuovi, joka tarttuu käytännössä mille vain tasaiselle ja puhtaalle pinnalle kontaktimuovin tavoin. Jos ensimmäinen asettelu ei onnistu, ei silloinkaan ole syytä huoleen, sillä muovin voi repiä pois ja asetella uudelleen. Ilmakuplat häädetään lastalla (minä tein sen viivoittimella), lämpimällä vedellä kostutetulla rätillä. Lämmöllä saa siis muotoiltua muovia. Kulmat olivat haastavat ilman hiustenkuivaajaa, mutta jotenkin ne sai tasoiteltua, eivätkä ne nyt mielestäni ollenkaan pahat ole jos ei suurennuslasilla tiiraa.

Kuvien ottamisesta on sen verran aikaa, että olen saanut jo hankittua kunnolliset, täyspuiset keittiöntuolit valkoisten muovituolien tilalle. Halvalla, tori.fi:stä. Ne ovat mustat, joten eivät sovi tuohon näkyyn, ne saavat pian maalia pintaansa. Niiden ja keittiön seinien lisäksi projekteina on vielä nuo keittiön kaapinovet, välitila ja muutama huonekalu. Yksi elämäni kriiseistä on nyt kuitenkin ratkaistu, fengshui- vibat huomattavasti paremmat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS